• 01

    Kustomisasi

    Kustomisasi adhedhasar kabutuhan sampeyan.

  • 02

    produksi

    Kapasitas produksi gedhe kanggo pangiriman cepet.

  • 03

    pengalaman

    Kapasitas R&D sing dhuwur lan pengalaman pirang-pirang taun

  • 04

    layanan

    Instal layanan lan Maintenance ing lokal

kauntungan_img

Produk Anyar

  • +

    Karyawan

  • Teknisi

  • m2

    Area Pabrik

  • Y

    Pengalaman

Apa Pilih Kita

  • Kualitas apik banget

    Perusahaan spesialisasi kanggo ngasilake peralatan kinerja dhuwur, pasukan teknis sing kuwat, kemampuan pangembangan sing kuwat, layanan teknis sing apik.

  • Teknis sing kuwat

    Kita tetep ing kualitas produk lan ngontrol proses produksi kanthi ketat, setya kanggo nggawe kabeh jinis.

  • pasar global

    Produk kita duwe kualitas apik lan kredit supaya kita bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kita.

  • Kapasitas produksi gedhe kanggo pangiriman cepetKapasitas produksi gedhe kanggo pangiriman cepet

    produksi

    Kapasitas produksi gedhe kanggo pangiriman cepet

  • bengkel Ruiwei lan pakurmatanbengkel Ruiwei lan pakurmatan

    Tur Pabrik

    bengkel Ruiwei lan pakurmatan

  • Instal layanan lan Maintenance ing lokalInstal layanan lan Maintenance ing lokal

    layanan

    Instal layanan lan Maintenance ing lokal

Blog Kita

  • Carane Pilih RV High Quality About Box Body

    Dadi kepiye carane bisa ngadili kualitas RV kanthi puas?Kanggo neliti kualitas RV, perlu kanggo nyelidiki struktur kotak karavan lan sistem Camper Trailers, kalebu sistem banyu lan listrik, pemanasan, sistem pemanas, sistem sirkulasi udara.I...

  • Apa Deleng Nalika Tuku RV

    Mangkene sawetara sing kudu dipikirake nalika nggoleki merek RV sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan.Kualitas Mbangun RV Neliti proses manufaktur lan pamriksa pabrik RV.Apa ana proses inspeksi pra-pangiriman sing kapisah, utawa buruh sing padha mlebu ing pamriksan sajrone ...

  • Napa milih caravan aluminium?

    1. Kafilah Aluminium ekonomis luwih irit tinimbang fiberglass.Iki cocog kanggo wong sing ora pengin mbuwang dhuwit akeh.Ngompres trailer nganggo aluminium bisa nyuda biaya manufaktur nganti ewonan dolar.Iki minangka pilihan sing apik kanggo wong sing tuku RV kanggo ...

  • A Sajarah Brief saka RVs

    Saka wiwitan sing asor nganti para camper mewah sing kita weruh njelajah ing dalan gedhe saiki, RV wis adoh banget.Sajarah RV, gumantung saka sapa sing sampeyan takon, bisa ditelusuri maneh ing awal taun 1800-an utawa pas nalika mobil diprodhuksi massal.Dadi ayo mbukak dalan sing mbukak ing perjalanan kita ...

  • Daftar Priksa trailer perjalanan

    Lungguh ing mburi setir RV anyar teka karo akèh elation lan nunggu.Dalan sing mbukak ana ing ngarep sampeyan, lan kabeh taman nasional lan ruang liar sing kasedhiya kanggo njelajah ing jagad iki., ana petualangan sing meh ora ana telas ing ngarep.Nanging sing paling penting, sampeyan kudu nggawe manawa ...