15ft Hardtop Off Road Camper trailer Caravan Kanthi Tata Surya-RV15V

Katrangan singkat:

RINGKASAN

Dawane njaba (mm):6635
Jembar njaba (mm):2250
Dhuwur njaba (mm):2920
Kapasitas Pendhudhuk: 4

LUMBUNG

Kompartemen Geser Kulkas Ngarep: 1000 x 535 x 530mm
Panyimpenan Internal Ing Kursi
Kabinet nduwur sirah: 5
Panggeser Pantry njaba
Gambar Utilitas Internal: 7
Lemari Utilitas Internal: 3
Kothak Utilitas Ngarep karo 20L Jerry Can Holders

Detail Produk

Tag produk

Kabeh sing dibutuhake kanggo tujuan on- lan off-road!

Bingkai RHS aluminium kanthi tembok njaba komposit lan tembok interior FRP sing dilapisi GEL

1. Pawon njaba geser-metu

2. Galvanized Q345 Chassis lan Drawbar

3. Roda Alloy 16" karo Ban Off-Road 265/75R16

Kita terus maju, fokus ing kualitas, pelanggan amarga kita serius babagan apa sing kita lakoni lan kepiye pabrik bisa urip.

SUSPENSI

Suspensi mandiri lan ban lumpur 10 lapis wis diuji liwat ewonan kilometer pedalaman kanggo mesthekake yen sampeyan bisa nindakake perkara sing padha!

Waca liyane

KONSTRUKSI

Digawe saka baja Q345 kandel 50mm x 120mm x 3mm, sasis wis dilas kanthi lengkap lan banjur galvanis panas kanggo kekuatan lan linuwih.

Waca liyane

KANGGO STANDAR

16 ing velg lan ban mati-dalan lan serep dual, kothak piranti ngarep fungsional karo telung kompartemen terlampir loro karo wadhah botol gas

Waca liyane

Rangka Aluminium RHS

  • Bingkai RHS aluminium kanthi tembok njaba komposit lan tembok interior FRP sing dilapisi GEL
Waca liyane

interior gedhe

Kanthi Ranjang Ratu lan kasur full-zie (set Sofa)

Waca liyane

SISTEM DAYA 12V

Baterei omah 3 x100AH ​​lan level rong polytank banyu tawar 120 liter sampeyan

Waca liyane

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita