Babagan awake dhewe

Weihai Ruiwei RV Co., Ltd.

Sapa sing Ruiwei RV

Ruiwei RV Co., Ltd. khusus ing manufaktur Trailer Perjalanan Kémah Cilik, Trailer Kémah, Trailer camping, camper tarub, mbangun motorhomes, hauler dolanan, gembong Kalima etc.
Dumunung ing Weihai City, Provinsi Shandong.Wis 150 karyawan, kalebu 10 teknisi lan area pabrik 36000 meter persegi.Kanthi pengalaman OEM trailer luwih saka 10 taun.

150+

Karyawan

10

Teknisi

36000

Area Pabrik

10 taun

Pengalaman

Kenapa Kita Tresna Apa Kita Apa?

Kita wis nggawe luwih gampang lan luwih aman kanggo kulawarga seneng-seneng bebarengan sing ngidini sampeyan ngontrol lelungan tanpa stres.

Apa sing bisa kita lakoni?

Ruiwei duwe tim R&D sing apik banget kanthi pengalaman pirang-pirang taun lan pangerten sing jero babagan R&D lan nggawe trailer perjalanan dhasar.Ing wektu sing padha, kita bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi produk kustomisasi sing efisien lan biaya-efektif kanggo saben pelanggan.

Perusahaan saka desain produk, riset lan pangembangan materi, produksi bagean, Déwan kendaraan, layanan sawise-sales lan aspèk liyane kanggo entuk jangkoan kabeh chain industri, Tujuane kanggo nggawe platform layanan profesional lan lengkap kanggo RVs lan RV. bagean lan modifikasi mobil selaras.

Pasar jaban rangkah

Wiwit madegé, kita wis darmabakti kanggo ijol-ijolan internasional lan ngembangake pasar jaban rangkah.Perusahaan kita wis nggawe kemitraan sing apik karo mitra AS lan Australia.Produk kita wis diekspor menyang puluhan negara lan wilayah.

Sing Ndadekake Produk Kita Unik

1. Produk lengkap, Trailer Travel, Trailer roda kelima, Pengangkut Toy, aksesoris RV, modifikasi mobil khusus, lsp.
2. Selaras adhedhasar kabutuhan.
Kapasitas produksi 3.Big kanggo pangiriman cepet
4.Kapasitas R&D dhuwur lan pengalaman taun
5.Referensi proyek ing omah lan ing luar negeri
6. Instal layanan lan Maintenance ing lokal

babagan awake dhewe