Hot sale RV Camper Trailer kafilah truk Rv Camper Motorhome

Katrangan singkat:

· Trailer tenda flip ngarep lan mburi

· Turu nganti 6

· Kabeh foto dijupuk langsung

· Kustomisasi ukuran lengkap yen dikarepake


Detail Produk

Tag produk

SOROTAN

Invincible mati-dalan - Sinotruk Shanst dipunéwahi mati-dalan RV

 

● Nalika kendaraan nyopir, ban nduweni fungsi pangisi daya lan discharging otomatis, kanthi tenang ngadhepi kabeh kahanan dalan sing ala

 

● transmisi Manungsa Jerman nganggo sistem perpindahan gigi elektro-pneumatik Telligent, total 6 pindah maju lan 6 mundur

 

● Gear off-road tambahan opsional.Penggerak roda mburi opsional lan sub-aktuator terintegrasi kanthi kontrol pneumatik.Nalika kendharaan macet ing medan off-road, mekanisme gear mbalikke sinkron sing wis dipilih, EQR (Electronic Quick Reverse Gear), bisa ngilangi kendharaan kanthi cepet kanthi ngganti arah.

 

● Pneumatic - hydraulic - kontrol rem cakram dual-loop standar ing gembong mburi

 

● ABS 4 saluran sing bisa dicopot (Sistem rem anti-kunci)

RINGKASAN

Dawane njaba (mm):5930
Jembar njaba (mm):2310
Dhuwur njaba (mm):1950
Kapasitas Pendhudhuk: 4

 

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi tim dodolan grapyak kita email kita.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita