New 2022 High Quality Custom RV Trailer Camper Caravan Kanthi Shower

Katrangan singkat:

· kursi nganti 4

· turu nganti 4

· kamar mandi ensuite


Detail Produk

Tag produk

SOROTAN

RV-15Vpunika kafilah cilik ingRVsawetara, nanging aja nganti ukurane ngapusi sampeyan.Kafilah anyar iki dilengkapi karo kabeh sing dibutuhake kanggo liburan sabanjure.

Ysampeyan bisa nemokake amben nyaman,Iku bisa nampung4 wong turu.Ing tembok TV gunung tegese sampeyan bisa ngendhokke nalika nyekel munggah ing acara, nalika amben uga bakal ngangkat kanggo mbukak jumlah loman saka panyimpenan.

Ing midsection sakaRV , sampeyan diwenehi dinette tengah ing tembok sisih siji karo fasilitas pawon marang liyane.

Pawon dilengkapi sink lan ruang panyimpenan sing akeh.

Ing sisih mburi kafilah duwe kamar mandi ensuite kanthi jamban, padusan & kesombongan, dipisahake saka siji liyane.

RINGKASAN

Dawane njaba (mm):6635
Jembar njaba (mm):2250
Dhuwur njaba (mm):2550 (Kalebu Popup)
Kapasitas Pendhudhuk: 4

LUMBUNG

Kompartemen Geser Kulkas Ngarep: 1000 x 535 x 530mm
Panyimpenan Internal Ing Kursi
Kabinet nduwur sirah: 5
Panggeser Pantry njaba
Gambar Utilitas Internal: 7
Lemari Utilitas Internal: 3
Kothak Utilitas Ngarep karo 20L Jerry Can Holders
Kanggo informasi luwih lengkap hubungi tim dodolan grapyak kita email kita.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita