Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Sampeyan kudu ngerti sadurunge njelajah lelungan blanja.

Q1.Apa syarat packing sampeyan?

A: Umumé, kita nggunakake pigura baja dijamin dening karton kanggo Pack barang kita.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang kasebut ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Q2.Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T 40% minangka simpenan, imbangan 60% sadurunge pangiriman.Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

Q3.Apa syarat pangiriman sampeyan?

A: EXW, FOB, CFR, CIF.

Q4.Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Umumé, bakal njupuk 15-20 dina sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

Q5: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?

A: 1.Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat;

2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora ketompo saka ngendi asale.

Q6.Apa layanan sawise-sales sampeyan?

A: kualitas Premium lan proses produksi layanan enten karo garansi setahun

Q7: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita minangka pabrik lan khusus ing trailer perjalanan luwih saka 10 taun.

Q8: Apa sampeyan pasar utama?

Australia, Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Selandia Baru, lsp.

Q9: Kepiye carane ngatur Trailer Camping?

1. Nyetel anggaran, nanging fleksibel.Pikiran awal sampeyan bisa uga owah nalika njelajah kabeh kemungkinan.Iku mesthi luwih apik kanggo mbayar sing sethitik ekstra kanggo njaluk apa sing dikarepake, tinimbang kompromi ing kualitas utawa fitur sing bakal digunakake kanggo taun teka.

2. Milih produk sing cocog. Priksa spesifikasi penarik kendaraan sampeyan ing manual pemilik.Yen ora bisa nggeret Trailer camping sampeyan lagi arep tuku banjur katon ing ukuran beda utawa model Camping Trailer.Sampeyan bisa uga nimbang ngatur gaya anyar Camping Trailer pengin.

3. If your need more details about custom, then contact our Sales Centre phone +86 150 1794 7465 (24 hours ) or E-mail info@rvtrailerfactory.com; in most cases they’ll be able to provide you with the information you need asap.

faq (2) faq (4) faq (3) faq (5) faq (7) faq (1) faq (6)