New 2022 High Quality Custom RV ngarep lan mburi loncat karo muter awak trailer tarub

Katrangan singkat:

· Trailer tenda flip ngarep lan mburi

· Turu nganti 6

· Kabeh foto dijupuk langsung

· Kustomisasi ukuran lengkap yen dikarepake


Detail Produk

Tag produk

SOROTAN

RV-9 minangka kemping trawler Kabeh-terrain, Desaine entheng lan fleksibel, dhuwur nyopir mung 1430 kanthi kinerja nyebrang sing apik, sistem suspensi mandiri ditambah desain reddam, ban 265 MT, jarak lemah nganti 45 cm kanggo njamin kinerja lintas negara lan kinerja passing kendaraan;

Ngarep lan mburi desain tank banyu pindho, panyimpenan banyu nganti 200L bisa ketemu wong kanggo dangu kegiatan camping ruangan;

Desain ban serep pindho ndadekake Campers ruangan luwih manteb ing ati kanggo wani menyang watesan;

RV9 dilengkapi kompor panas ruangan sing gedhe banget, ngidini kita nikmati alam nalika uga seneng piknik ruangan sing enak.Desain bali lan kasebut ngilangi cara tradisional saka pikiran lan subverts konsep desain rv ing.Dikenal minangka Transformer ing industri lan bisa nampung 7-8 wong ing wektu sing padha.

RINGKASAN

Dawane njaba (mm):5930
Jembar njaba (mm):2310
Dhuwur njaba (mm):1950
Kapasitas Pendhudhuk: 8

 

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi tim dodolan grapyak kita email kita.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita