New 2022 High Quality Custom RV Trailer liftable Kanthi Shower

Katrangan singkat:

· Trailer camper sing bisa diperpanjang

· Turu nganti 4

· Kabeh foto dijupuk langsung

· Kustomisasi ukuran lengkap yen dikarepake


Detail Produk

Tag produk

SOROTAN

RV-13Vpunika kafilah cilik ingRVsawetara, nanging aja nganti ukurane ngapusi sampeyan.Kafilah anyar iki dilengkapi karo kabeh sing dibutuhake kanggo liburan sabanjure.

Ysampeyan bisa nemokake amben nyaman,Iku bisa nampung4 wong turu.Ing tembok TV gunung tegese sampeyan bisa ngendhokke nalika nyekel munggah ing acara, nalika amben uga bakal ngangkat kanggo mbukak jumlah loman saka panyimpenan.

Ing midsection sakaRV , sampeyan diwenehi dinette tengah ing tembok sisih siji karo fasilitas pawon marang liyane.

Pawon dilengkapi sink lan ruang panyimpenan sing akeh.

Ing sisih mburi kafilah duwe kamar mandi ensuite kanthi jamban, padusan & kesombongan, dipisahake saka siji liyane.

RINGKASAN

Dawane njaba (mm):5915
Jembar njaba (mm):2250
Dhuwur njaba (mm):3035 (Kalebu Popup)
Kapasitas Pendhudhuk: 4

 

LUMBUNG

Kompartemen Geser Kulkas Ngarep: 1275 x 545 x 480mm

 

Panyimpenan Internal Ing Kursi

 

P20702-160227_副本Panggeser Pantry njaba
Gambar Utilitas Internal: 6
Lemari Utilitas Internal: 3
Terowongan Panyimpen 2.1m ngarep bisa diakses ing sisih loro

 

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi tim dodolan grapyak kita email kita.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita