Carane Pilih RV High Quality About Box Body

 

Dadi caranebisakita ngadili kualitas RVkanthi marem?

 

Kanggo neliti kualitas RV, perlu kanggo nyelidiki struktur kotak karavan lan sistem Camper Trailers, kalebu sistem banyu lan listrik, pemanasan, sistem pemanas, sistem sirkulasi udara..Ikuugi perlu to nimbangtata letak lan perabotan trailer RV,utamanéRincian proses produksi RV lan keamanan lan perlindungan lingkungan ckafilah amper.

 

Struktur kothak yaiku gegandhengankaro kualitas kendaraan kabeh

 

Struktur kothak truk camping kritis banget,lan ikugegandhengan karo kualitas ingtruck camper.Iku kaya omah, nyediakake keamanan aman lan dipercaya.Mulane, kothak RV perluapikstabilitas, kateguhan kuwat lan karakteristik insulasi termal.

0cd0229fa05b52266743679e63552aa4

 

Kualitas kothakgumantung ingits struktur dhasar lan materi proses digunakake.

 

Kothak sakackafilah amper kasusun saka balung lan papan tembok.Most sakawong-wong mauastruktur proses sandwich dopts,kangdumadi saka piring aluminium ing loro-lorone, FRP, jampel swara, jampel lan anti banyu lan bahan fungsi liyane ing tengah.Bahan ngisi utamané kalebu EPS (busa polystyrene), XPS (polystyrene) lan PU polyurethane.

colorado-teardrop-aluminium-framing

Keel kothak, kalebu keel kayu, keel PU lan keel alloy aluminium.

Materi lan workmanship saben keel nduweni kaluwihan lan cacat.Contone, kauntungan saka keel kayu iku kekuatan dhuwur, kemampuan genggaman kuku kuwat, nanging duwe kerugian saka expansion banyu, nggawe deformasi tembok.Keel aluminium ora.duwe singmasalah, amarga pipa aluminium ora ngalangi, materi bakal entheng. Masalah liyane: mung 1-1,5 mm. Kuku kena munggah,Gaya nyekel kukuterusis ala.Ikunimbulaké Furnitur ditempelake ing panel tembok lan RV kanggo sway nalika nyopir.

微信图片_20220610233621

 

Eropah lan Amérika Off-dalan RV utamané nggunakake aluminium alloy keel.Materi iki wis karakteristik kuwi

minangkacahya, pasukan genggeman kuku kuwat, lan ora bakal rusak dening udan, nanging wis kerugian saka rega dhuwur.

 

Nanging iku apik kanggo nggunakake keel aluminium utawa keel liyane, tombol kanggogumantunginterconnection Furnitur internal lan tetep saben liyane.Yen Furnitur uga tetep karo saben liyane, uga bakal ngindhari kerugian saka kahanan kang ora tetep Furnitur.

Menapa malih, ora mung stabilitassakaCaravan Offroad awak kothakkudu dianggep, nanging ugapengawetan panas, nolak meksa malah, anti banyu, anti-bordir lan jurusan entheng.

Lan iki ora munggumantungkeel, materi wall Papan, nanging uga proses sakabèhé saka design.This kothak perlu dodolan rembugan luwih, pindhahingkanggo manufaktur, konsultasi liyane technical.Kajawi punikatakoningdheweke materiof Papan tembok RV,kinerja biaya bahan sing gegandhengan,sampeyan bisatakon skema desain sing komprehensifkanggopangerten stabilitas saka struktur kothak RV.


Wektu kirim: Jun-10-2022