Daftar Priksa trailer perjalanan

Daftar Priksa Trailer Perjalanan (3)

Lungguh ing mburi setir RV anyar teka karo akèh elation lan nunggu.Dalan sing mbukak ana ing ngarep sampeyan, lan kabeh taman nasional lan ruang liar sing kasedhiya kanggo njelajah ing jagad iki., ana petualangan sing meh ora ana telas ing ngarep.
Nanging sing paling penting, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan wis siyap sadurunge lelungan.Duwe peralatan sing tepat njamin safety, lan uga bakal ngirit dhuwit lan wektu ing jangka panjang.Sampeyan ora pengin kudu metu mburu peralatan khusus utawa kuwatir yen ilang nalika lelungan.

The Priksa RV Needs
Kita wis nggawe dhaptar priksa RV pisanan sing bisa diwaca lan digunakake nalika ngemas RV kanggo pisanan.Dhaptar iki ora lengkap, nanging kudu nyedhiyani sampeyan karo item dhasar, lan sawetara tambahan, kanggo trip.

Travel Trailer Essentials
Sampeyan butuh peralatan mekanik sing penting sing bakal mbantu sampeyan tetep aman ing dalan.Gumantung ing jinis RV, sampeyan bisa uga kudu nambah sawetara item utawa nglirwakake liyane ing dhaftar mriksa RV-pisanan iki.

Daftar Priksa Trailer Perjalanan (2)
● Selang Banyu Ngombé
● Pengukur Tekanan Ban
● Duct Tape
● Senter
● Kit Dalan Darurat
● Pengatur Tekanan Banyu
● Oli Motor Ekstra lan Cairan Transmisi
● Fire Extinguisher
● Sewer Kit
● Surge Protector
● Generator
● Adaptor Listrik
● Tas sing ditutup kanggo dokumen kaya registrasi, asuransi, reservasi, lsp.

Gagasan Panganan:
Priksa metu saka atusan resep-resep camping kita wis tak kadhaptar ing The Dirt!
Perlengkapan Pawon lan Masak:
Sampeyan mbokmenawa bakal mbuwang akeh wektu ing pawon antarane hiking, sepedaan utawa malah surfing.Masak minangka cara sing apik kanggo nggabungake wong-wong ing RV sampeyan.Sampeyan bakal pengin mesthekake yen sampeyan duwe persediaan sing tepat kanggo masak lan manggang barang-barang sing disenengi.
● Papan motong
● Utensils lan Cutting Knives
● Sabun Piring
● luwih adhem
● Cocog utawa korek
● Wajan
● Anduk piring
● Kantong Sampah
● Kertas Towel
● Pembuka kaleng
● Camping griddle
● Pot Holder
● Serbet
● Tas panyimpenan sing bisa digunakake maneh
● Tupperware
● Spons lan piranti reresik liyane
● Wipes disinfecting

Camping Gear lan Teknologi

Daftar Priksa Trailer Perjalanan (1)
Kemah lan peralatan ruangan sampeyan kudu nggambarake carane sampeyan nglampahi dina ing njaba.Mikir babagan kegiatan ruangan favorit lan nggawe dhaptar peralatan.Ing ngisor iki sawetara item dhasar sing ditrapake kanggo macem-macem kegiatan.
● Camping kursi
● Panggangan ruangan utawa stasiun masak
● Kamera
● Walkie talkie
● Piranti mancing
● Kapak lan kayu
● tas ransel cilik kanggo dina mundhak
● GPS RV
● Ing Dyrt PRO

Barang Sandhangan
Sampeyan bakal ngerti apa sandhangan sing paling apik kanggo sampeyan, nanging nalika ing dalan, paling apik kanggo tetep prasaja lan ora overpack.Kita wis nggawe dhaptar barang sandhangan sing bisa digunakake ing RV uga ing petualangan kaya hiking utawa backpacking.Priksa manawa sampeyan milih item sandhangan sing nyaman, digawe saka bahan berkualitas tinggi supaya sampeyan tetep anget utawa adhem, lan cocok kanggo petualangan lan istirahat.
● Topi pelindung srengenge
● Rain Gear
● Sepatu: Chacos utawa Tevas, sepatu hiking, sepatu mlaku, lsp.
● Bathing suit
● Jaket mudhun
● Kaos kaki
● Sandhangan jero
● Kaos lengan pendek lan dawa
● Lapisan dhasar (yen backpacking)

Item kamar turu:
● Barang-barang kamar turu iki bakal jelas digawa, nanging gampang dilebokake ing kabeh barang sing dibutuhake kanggo ngisi RV.Iki minangka sawetara sing kudu ana kanggo kamar turu sing sampeyan ora pengin lali.
● Amben lan sprei
● Gantungan klambi
● Sewing kit
● Anduk
● Selimut
● Bantal

Games / Leisure
Sawise dina dawa hiking utawa sepedaan, sampeyan bisa uga pengin nglampahi sawetara wektu sayah lan seneng-seneng karo kanca-kanca utawa kulawarga nang utawa njaba RV.Nggawa game njero ruangan lan ruangan mung.
● Frisbee
● Game halaman (bolongan jagung, tapal kuda, lsp.)
● Teka-teki
● Kertu
● Boardgames
● Laptop
● Gitar
Daftar Priksa Trailer Perjalanan (4)
Barang Pribadi / Toiletries
Sampeyan bakal paling ngerti barang pribadi sing sampeyan butuhake ing RV sampeyan.Ing ngisor iki sawetara dhasar kanggo nuntun dhaptar priksa RV sampeyan
● Pangisi daya telpon
● Semprotan bug
● Tabir surya
● Lotion
● konfirmasi leladen
● Semprotan bug
● Shampoo, kondisioner lan sabun
● Obat
● Kacamata
● Sikat untu lan odol
● Deodoran
● Gunting kuku


Wektu kirim: Mar-11-2022