Sejarah Kita

Trailer Ruiwei

Sajarah

2000~2014

2000 Mulai saka Nggawe Sasis kanggo Pabrik Truk Heibao, sing berpengalaman ing Sasis Baja Galvanis kanggo kabeh jinis truk Sturdy.Kita wis nggawemayuta-yutasaka sasis kanggo wong-wong mau.Kualitas mesthi dadi tingkat ndhuwur pemasok.

foto truk heibao

Wiwit 2014

In 2014, Kita miwiti baris produksi anyar kanggo perusahaan RV sing spesialisasine ing produksi macem-macem Trailer travel, Campers off-dalan, Pickup Camper, trailer teardrop, etc kanggo nyedhiyani layanan profesional lan kualitas dhuwur kanggo atusan pelanggan ing saindhenging donya.Sawise pirang-pirang taun pembangunan, perusahaan wis nggawe kasugihan saka dodolan lan pengalaman layanan sawise-sales lan wis kawangun reputasi dhuwur antarane manufaktur lan pangguna minangka siji-mandeg Service.

 

Apa kita wis Rampung

KARYA-KARYA LUAR BIASA IKU SUMBANGAN.BANGGA!