tetesan luh

  • cilik cilik camper teardrop kafilah travel trailer

    cilik cilik camper teardrop kafilah travel trailer

    Sing penting siap kanggo apa wae sing bakal ditindakake ing dalan.Pramila kita wis ngembangake Trailer Teardrop "Ruiwei 520" - sing nggabungake sawetara upgrade sing kuat sing nggawe penarik ing medan sing angel luwih akeh tinimbang sadurunge - tanpa ngorbanake gaya, detail, lan pakaryan sing mbedakake Bean Trailer saka pesaing kita.

  • Pop-up Camper Trailer Teardrop Trailer

    Pop-up Camper Trailer Teardrop Trailer

    Spesifikasi Dasar Pop-up Camper
    ukuran
    L5081.4 x W2040 x H1786.4mm kanthi garis tarik lengkap
    Ukuran awak trailer utama
    3760W x 2040xH1786.4mm
    Bobot resik
    1480KG
    Bobot Muatan Lengkap
    2000KG
    GTW
    1860KG
    lumahing
    powder coating minangka werna adat
    Angkasa Storgae
    papan panyimpenan gedhe saka 680L
  • Teardrop Trailer Cilik Cilik Camper

    Teardrop Trailer Cilik Cilik Camper

    "Teardrop X trailer" entheng lan gampang ditarik, dadi pilihan sing sampurna kanggo wong sing pengin njupuk pengalaman kemah menyang tingkat sabanjure.